Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Werkwijze

Wanneer u zich heeft geregistreerd bij AUPAIR4ALL, dan heeft u toegang tot onze database, met uitgebreide zoek machine. Daar kunt u de uitgebreide profielen van onze kandidaat au pairs bekijken. Daarnaast kunt u het Inschrijfformulier invullen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Wanneer u overweegt om de bemiddeling door ons te laten doen, dan maken we een afspraak voor een intake gesprek. Deze intake is vrijblijvend maar niet kosteloos. Afhankelijk van het resultaat van de intake, presenteren we een aantal kandidaten die ons inziens goed bij uw gezinssituatie passen. (U kunt uiteraard ook zelf kandidaten kiezen uit ons bestand) Deze kandidaten houden wij 3 dagen (of langer) voor u gereserveerd. U ontvangt via ons de contactgegevens van deze kandidaten zodat u met hen kunt kennismaken. Daarna neemt u de definitieve beslissing.

Na de keuze van de au pair, tekent u de bemiddelingsovereenkomst en voldoet u de factuur. Na ontvangst hiervan, starten we direct met de aanvraagprocedure. Wanneer uw aanvraag door ons ontvangen en compleet is dan laten wij dit aan de IND weten.

Wanneer de IND geen bezwaar heeft tegen de afgifte van het visum, vraagt de au pair het visum aan bij de Nederlandse ambassade in het land van herkomst of verblijf. Na ontvangst van het visum volgen de au pairs op de Filipijnen een seminar bij het CFO en daarna kan hij/zij uitreizen. In overleg met u regelen wij het vliegticket en de au pair verzekering voor de au pair.

De gehele procedure vanaf het intakegesprek t/m de aankomst van au pair bij u thuis, duurt gemiddeld 15,5 weken. U kunt op verschillende momenten tijd besparen tijdens de procedure, waardoor de procedure enkele weken korter kan worden.

Wij assisteren u bij de aanvraag van alle benodigde documenten, de gecombineerde visum-verblijfsvergunning aanvraag en de vliegreis. Gedurende de aanvraag en tijdens het verblijf van de au pair zijn wij uw aanspreekpunt en bieden waar nodig ondersteuning aan u en de au pair.