Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Waarom AUPAIR4ALL?

Wij zijn de grootste bemiddelaar van Filipijnse au pairs in Nederland.

Betrouwbaarheid, betrokkenheid, bescheidenheid en professionaliteit staan bij ons op nummer een. Wij hebben meer dan 17 jaar ervaring in de werving, selectie, training en bemiddeling van Filipijnse au pairs voor gastgezinnen in Nederland.

Onze au pairs krijgen een intensief webinar over: de Nederlandse cultuur en samenleving (en taal), interculturele communicatie, de au pair regels, au pair procedure, Nederlands en internationaal eten, westerse kinderopvoeding, omgang met huishoudelijke apparaten, verkeersregels, openbaar vervoer en waar zij goed rekening mee moeten houden tijdens hun verblijf.

Een psychologisch assessment, uitgevoerd door een geregistreerde psycholoog, kan onderdeel uitmaken van uw selectie voor een van onze kandidaten.

Deze succesvolle manier van voorlichten heeft AUPAIR4ALL speciaal ontwikkeld om er zeker van te zijn dat u kunt beschikken over de allerbeste Filipijnse au pairs!

Via onze uitgebreide database, met zoekmachine, kunt u geheel vrijblijvend de door u geselecteerde au pair profielen bekijken.

AUPAIR4ALL heeft als enige au pair bureau in Nederland een zeer uitgebreide exclusieve garantieregeling voor alle First Class au pairs. Meer zekerheid kunt u zich niet wensen!

Wij begeleiden u optimaal bij de gecombineerde visum-verblijfsvergunning (TEV) aanvraag. Ook regelen wij voor u de verzekering van de au pair en het vliegticket.

Per 01 juni 2013 is AUPAIR4ALL een z.g. Erkende Referent geworden van de IND. Dit betekent dat we erkend zijn door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Openbaar register Erkend Referenten

Wij hebben direct telefonisch contact met de IND medewerkers en alle TEV aanvragen worden binnen 10 werkdagen beoordeeld.

Wij willen dat zowel het gastgezin als de au pair een prachtig jaar met elkaar hebben. Beiden ervaren een andere culturele realiteit. Het gastgezin heeft er een welkom gezinslid bij en de au pair helpt het gastgezin bij de verzorging van de kinderen en bij het doen van licht huishoudelijke taken.

Ook na de plaatsing van de au pair ondersteunen wij het gastgezin en de au pair waar nodig. Au pairs die iets meer ondersteuning nodig hebben bieden wij extra trainingsmogelijkheden.

In Nederland worden de werkzaamheden uitgevoerd door een Nederlands-Filipijns getrouwd stel. Wij hebben een achtergrond van personeelswerk, maatschappelijk werk en geestelijke gezondheidszorg.

Op de Filipijnen hebben wij een team dat onze au pairs traint en begeleidt.

Als ouders weten wij hoe enorm belangrijk het is wanneer thuis alles goed loopt. Rust en regelmaat, zonder zorgen. Wij hopen dat onze au pairs daar een bijdrage aan mogen geven.

Last but not least: AUPAIR4ALL ontleent zijn bestaansrecht aan de hulp voor verschillende partijen:

- De au pair heeft de mogelijkheid om de Nederlandse cultuur en samenleving te ontdekken en misschien daarna andere culturen binnen Europa

- Het gastgezin heeft de mogelijkheid om de Filipijnse cultuur te ervaren en heeft een au pair die thuis alles op rolletjes laat lopen

- AUPAIR4ALL heeft verschillende hulpprojecten op de Filipijnen: school benodigdheden project voor de lagere, middelbare en hoger onderwijs; Kerstmis kadootjes / maaltijd project voor mensen die niets hebben; hulpgoederen project bij natuurrampen (b.v. n.a.v. de verwoestingingen door de orkaan Haiyan, Leyte 2013). We zijn ons zeer bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sponsoring door AUPAIR4ALL

FILIPIJNEN
Schoolkinderen basisonderwijs/middelbare school/studenten schoolbenodigdheden
Kinderen uit verschillende dorpen voorzien van kerstcadeaus
Maaltijd project voor mensen die niets hebben
Mensen voorzien van spullen na (natuur)rampen

NEDERLAND
Stichting Veilig Onderwijs: Anti-Pest Certificaat voor kinderen basisonderwijs Hoogvliet
Stichting Opkikker: Kleur en Knutselboek Kind en Ziekenhuis Rotterdam
Vereniging De Zaansche Molen

Met een hartelijke groet,

Team AUPAIR4ALL