Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

First Class au pairs

U kunt van twee categorieën au pairs gebruik maken, n.l. First Class au pairs (hebben ons uitgebreide webinar gedaan op de Filipijnen en hebben een uitgebreide en exclusieve garantieregeling) en Standaard au pairs (pre-match). Alle door ons geselecteerde au pairs die na een uitgebreide screening het AUPAIR4ALL webinar op de Filipijnen hebben afgerond en Filipijnse au pairs uit Europa, die wij zelf geselecteerd hebben zijn ook First Class au pairs, met geverifieerde referenties.

First Class au pairs zijn goed gescreend, voorbereid, gemotiveerd, zelfstandig, spreken goed Engels en hebben veel ervaring met kinderen. Voor onze First Class au pairs bieden wij u een zeer uitgebreide en exclusieve garantieregeling die uniek is in de au pair branche! In de Algemene Voorwaarden vindt u alle details.

Alle au pairs worden goed voorbereid op hun komst naar Nederland.

Onze AUPAIR4ALL au pairs zijn geen professionele werknemers maar delen wel graag hun kennis en ervaring gedurende het jaar met u en uw gezin, als onderdeel van de culturele uitwisseling. Au pairs kunnen derhalve niet worden ingezet voor werkzaamheden, waarvoor in zijn/haar afwezigheid geen alternatief voor handen is. Zij mogen niet volledig verantwoordelijk zijn voor de verzorging van kinderen en voor de uitvoering van licht huishoudelijke taken.