Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Au pair training

N.B.: Op dit moment is er geen training, vanwege de Coronacrises op de Filipijnen. Onze kandidaten doen op dit moment een Webinar.

Al onze First class AUPAIR4ALL au pairs worden uitgebreid geinterviewd en gescreend op achtergrond, vaardigheden, persoonlijkheid en motivatie.

Wanneer de au pair door de eerste screening komt, dan levert ze referenties aan, worden haar diploma’s en certificaten gecheckt en al haar documenten.

Vervolgens neemt ze deel aan de training. Pre-match au pairs kunnen tegen een vergoeding ook onze training doen.

Onze au pairs krijgen een intensieve training van een week in ons trainingcentrum in Legazpi. De training bestaat voor 80% uit praktijk. De au pairs moeten hun verzorgende, (ped)agogische en huishoudelijke kwaliteiten laten zien. Zij hebben de zorg voor babies en kinderen. Tijdens deze training zijn er regelmatig evaluatiemomenten en wordt er, indien nodig, bijgesteld. Zij krijgen westerse/internationale kookles. Fiets- en verkeersles behoort ook tot het pakket.

Zij bestuderen de taal en cultuur van Nederland. Zij leren over westerse kinderverzorging, huishouding en interculturele communicatie.

Deze succesvolle manier van trainen heeft AUPAIR4ALL speciaal ontwikkeld om er zeker van te zijn dat u kunt beschikken over de allerbeste Filipijnse au pairs!

Wanneer de kandidaat au pair is gekozen door het gastgezin, dan kan het gastgezin via AUPAIR4ALL de au pair verzoeken om een uitgebreid psychologisch assessment en/of een aantal medische tests, waaronder: een algemene gezondheidstest, tuberculosetest en een zwangerschapstest te ondergaan, tegen een extra vergoeding. Andere gezondheidstests behoren ook tot de mogelijkheden.

Daarna gaat de au pair haar documenten aanvragen.


Psychologisch assessment door Nino Daep (Psycholoog bij de Filipijnse Overheid)