Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Au pair webinar

Al onze First class AUPAIR4ALL au pairs worden uitgebreid geinterviewd en gescreend op achtergrond, vaardigheden, persoonlijkheid en motivatie.

Wanneer de au pair door de eerste screening komt, dan levert ze referenties aan, worden haar diploma’s en certificaten gecheckt en al haar documenten.

Vervolgens neemt ze deel aan het webinar. Pre-match au pairs mogen ook het webinar doen.

Onze au pairs krijgen een intensief webinar over: de Nederlandse cultuur en samenleving (en taal), interculturele communicatie, de au pair regels, au pair procedure, Nederlands en internationaal eten, westerse kinderopvoeding, omgang met huishoudelijke apparaten, verkeersregels, openbaar vervoer en waar zij goed rekening mee moeten houden tijdens hun verblijf.

Deze succesvolle manier van voorlichten heeft AUPAIR4ALL speciaal ontwikkeld om er zeker van te zijn dat u kunt beschikken over de allerbeste Filipijnse au pairs!

Wanneer de kandidaat au pair is gekozen door het gastgezin, dan kan het gastgezin via AUPAIR4ALL de au pair verzoeken om een uitgebreid psychologisch assessment en/of een aantal medische tests, waaronder: een algemene gezondheidstest, tuberculosetest en een zwangerschapstest te ondergaan, tegen een extra vergoeding. Andere gezondheidstests behoren ook tot de mogelijkheden.

Daarna gaat de au pair haar documenten aanvragen.


Psychologisch assessment door Nino Daep (Psycholoog bij de Filipijnse Overheid)