Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Hoe inschrijven werkt?

U kunt zich als familie gratis en geheel vrijblijvend registreren en inschrijven. Na het registeren kunt u direct inloggen op de website.

U heeft nu toegang tot onze uitgebreide database (met zoek machine) en de vele profielen van beschikbare au pairs.

Inschrijven: Vul het uitgebreide inschrijfformulier in. Onderaan het formulier kunt u een recente familiefoto en een z.g. Dear au pair letter uploaden.

De informatie die u invult op het inschrijfformulier is beveiligd en strikt vertrouwelijk. U kunt ervoor kiezen om uw profiel (zonder contactgegevens en met of zonder Dear au pair letter en/of foto’s) in onze online database op te laten nemen om een match te bespoedigen. Dit is echter niet verplicht. U geeft dit aan op het inschrijfformulier.

Nadat wij van u het volledig ingevulde inschrijfformulier, de Dear au pair letter en familiefoto hebben ontvangen, helpen wij u graag de beste au pair voor uw gezinssituatie te vinden. U kunt gratis en vrijblijvend in onze uitgebreide database zoeken.

Indien u graag door ons bemiddeld wilt worden maken wij een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek, waarbij uw wensen en verwachtingen verder in kaart worden gebracht. Deze persoonlijke aandacht zorgt voor de beste match. De juiste au pair bij de juiste familie zorgt ervoor dat alles in uw gezin op rolletjes loopt.